ХОТЕЛ МАНАСТИР

ХОТЕЛ МАНАСТИР

Description

Адрес: ул. Кирил и Методий №. 6

2330 Берово

Република Македония

Телефон: +389 33 279 000

+389 33 279 011

Факс: +389 33 279 037

имейл: info@hotelmanastir.com.mk

WWW. hotelmanastir.com.mk

За нас

На изхода на града Берово (пътя, който води към езерото), се намира хотелски комплекс „Манастир“ .Той се отличава с традиционна манастирска архитектура, подобно на манастира Св. Архангел Михаил, до който се намира, и от който е и получено вдъхновението за външния му вид, главно заради уважението към историята и традициите, с цел да не се наруши вонвременската красота, при това точкуване се безупречна хармония.

Хотел „Манастир“ е чудесен избор за тези, които просто се нуждаят от почивка или може би рехабилитация. Зеленина, чист въздух, високата степен на концентрация на кислород във въздуха (най-високата в Македония), със сигурност много ще помогне на тях, но и на тези, които ще дойдат в работно посещение (семинари, бизнес срещи, семинари, работни срещи), тъй като всички ние знаем, че в такива условия си мислим съвсем различно.

Ако имате здодеана шума, замърсения въздух, ако искате чиста околна среда далеч от фабричните комини, силните електромагнитни лъчения на града, елате и вземете част от нашия неизчерпаем мир и спокойствие, бъдете част от екотуризма.

НАСТАНЯВАНЕ

Хотелски комплекс „Манастир“ разполага с леглови капацитет от 60 легла, разположени в две крила, т.е. 2 delux апартамента (над 60 м2), 3 стандарт (двустайни) и 5 ​​класически апартамани, както и 22 стаи, всички оборудвани с директна телефонна линия, мини бар, кабелна телевизия, безплатен безжичен интернет, баня с тоалетна и всички апартаменти и стаи (с изключение на 5) имат тераса с уникална гледка.

2 луксозни апартамента – над 60м2 (спалня и хол)
3 стандартни апартамента (двустайни)
5 класически апартамента
1 тройна
17 двойни стаи
4 единични стаи
РЕТОРАН

Ресторантът е със стандартна обстановка за 64 души, а интериорът се отличава с елементи от етнокултура. Лятната тераса е в селски стил и разполага с 60 места. Обслужването е от национална кухня с меню богат и с местни специалитети, с регионално привилегия на богатството на избор на еко-продукти, характерни за Малешевијата и с вкус, който никога не се забравя.

ресторант със стандартна обстановка за 64 души
лятна тераса с 60 места
Семинарът

Голямата зала за семинари и презентации е с 60 места, малката заседателна зала с 10 места. Те заедно с капацитета легла, които предлагаме и околностите, която ви представихме се струват хотелския комплекс „Манастир“, идеално място за провеждане на семинари, презентации, конференции, бизнес срещи, образование на персонала, срещи и семинари, а ви уверяваме, че и вашите сътрудници, бизнес партньори и гости ще бъдат доволни от вашия избор.

· LCD проектор

Писмена дъска
Flip-Чарт
фотокопирна
Компјутрер
Безжичен интернет
DVD
ТВ
Факс
Телефон
Хотелски комплекс „Манастир“ в своята оферта съдържа и игрище за тенис, който може да се преустрои в терен за футбол или баскетбол, детски парк с люлки, отдаване под наем на велосипеди, собствен паркинг, осигурен от мониторинг. Организираме и групово посещение в селото с програма – традиционни селски обичаи и атракции.

• тенис корт с възможност за превръщане в поле за футбол или баскетбол
• детски парк с люлки
• наем на велосипед
• сейф
• организира програма за изграждане на екип
• групово или лично ръководство за разходки и туризъм