Hotel

Аурора resort & spa

Мало парче рај, од мир и спокојност, создадено да Ви пружи незаборавно искуство. Со надморска височина од 1100 метри, ресортот е сместен во источниот планински дел на Македонија, близу до градот Берово, веднаш над Беровското езеро и прекрасниот кањон на Малешевските планини. Точно овој регион, често именуван како мала Швајцарија, се наоѓа еден од четирите воздушни коридори во … Continue reading Аурора resort & spa

View Details

Хотел “Аджев Хан”

Adjev Han е изграден во традиционален бугарски стил, иновативен и уникатен за Сандански. Акцентот е на природните материјали – дрвото и каменот кои додаваат и чувството на домашен комфорт, топлина и удобност Со типична за пиринскиот крај архитектура, семеен хотел Аджев Кан е атрактивно место за посетување, различен од другите хотели во Сандански. Сместување се … Continue reading Хотел “Аджев Хан”

View Details

АПАРТМАН “ЛИЛЈАНА“

ул. Маршал Тито бр.96 Берово Лилјана Никовска тел. +389 77 565 117 e-mail: suzana.nikovska@yahoo.com Во самиот центар на градот, наспроти  црвката  Рождество на Пресвета Богородица се наоѓа Апартман “ЛИЛЈАНА“.  Апартманот расплага со две соба од кои едната поседува два брачни кревети. Секоја соба има ТВ со кабелска програма, заедничка кујна, дневен простор и една заедничка бања. … Continue reading АПАРТМАН “ЛИЛЈАНА“

View Details

АПАРТМАН “АНИКА“

Данче Пипонска ул. 29-ти Ноември Берово тел.070/354-063 skype: katerina.piponska   Апартманот Аника е сместен на 100 метри од центарот на Берово и истиот нуси сместување на 4 лица во 2 двокреветни соби опремени со телевизори со кабловска. Апартманот е со опремена кујна, ВЦ, посебен влез и можност за користење на дворното место.

View Details

АПАРТМАН “МАЈА“

Маја Двојаковска Моб:             +38970354980 Моб:             +38970213086 Тел:             +38933471467 Домашна Адреса: ул”Јане Сандански” бр.33 Берово е-мail: akdberovo@t-home.mk Апартман “Маја” се наоѓа на само 150m од центарот на Берово во близина на градскиот пазар. Има посебен влез за туристите што овозможува потполна дискреција и нуди цел кат на располагање. Апартманот е со добро опремена кујна, купатило и две … Continue reading АПАРТМАН “МАЈА“

View Details

“НЕГРЕВСКА КУЌА“

Виктор Поповски Ул„Задарска“ бб Берово тел. +389/070 213 722 Негревска куќа се наоѓа во близина на Градскиот пазар и Автобуската станица во Берово. Има капацитет за сместување на вкупно четири лица во две двокреветни соби на поткровје. Собите имаат сопствена бања и телевизор. Посетителите може да го користат дворот за престој на чист воздух и рекреација. По … Continue reading “НЕГРЕВСКА КУЌА“

View Details

ВИЛА „КЕРПИЏИК“

Чичаковска Лилјана Берово – Ширината тел. +389/071 469 844 На само еден километар од Берово, на патот кон с.Владимирово, се наоѓа вилата Керпиџик. Сместена е на простран имот, опкружена со зеленило и цвеќиња. Вилата располага со вкупно 8 легла, во два пространи апартмани на прв и втор кат со по 4 легла и можност по потреба дополнително … Continue reading ВИЛА „КЕРПИЏИК“

View Details

АПАРТМАН “БИЛЈАНА“

Билјана Рабаџиска ул „Кирил и Методи“ бр 6 кај манастирот Св Архангел Михаил Тел. +389 75/206 778 , +389 33/471 879 e-mail: bibir@mail.com.mk Во непосредна близина на х.Манастир и манастирскиот комплекс Св.Архангел Михаил се наоѓа прекрасен луксузно опремен апартман во сопственост на Билјана Рабаџиска. Апартманот нуди сместување за вкупно 7 лица, во една двокреветна, една трокреветна и … Continue reading АПАРТМАН “БИЛЈАНА“

View Details

АН АН МЕГДАН – ВЛАДИМИРОВО

Повелете во АН на МЕГДАН во село Владимирово Мирчовски Јован 070/924-974 Ресторан ”АН на МЕГДАН” се наоѓа во срцето на Беровското село Владимирово. Место каде што ќе можете да уживате во прекрасните вкусови на традиционалната малешевска кујна и скарата на ќумур. Тука е направен спој на убавото со традиционалното. Извонредно место за релаксација се собите со поглед … Continue reading АН АН МЕГДАН – ВЛАДИМИРОВО

View Details

КУЌА “ПОЛИ“

Здравковска Татјана тел. +389 71 351 480 Во близина на градскиот пазар и автобуската станица во Берово се наоѓа Куќа ПОЛИ која располага со шест легла на приземје. Ќуќата расплага со дневен простор со ТВ, заедничка доброопремена кујна, трпезарија и купатило. За пријатен престој и релаксација можете да уживате во дворот на куќата, а во непосредна близина … Continue reading КУЌА “ПОЛИ“

View Details

Showing 1–10 of 109 results