Механа „Ювигий хан”

Механи в Сандански

Phone

 +359 746 30417, +359 889 165 540

Address

бул. Свобода 13

Email

Описание

Механата Јувиџи Хан (110 седишта) се наоѓа на централната улица Сандански. Ресторанот нуди бугарска и интернационална кујна, а живеат музика и фестивали во живо.

град Сандански

Адреса: Булевар Свобода 13

Телефон: 076 30417, +359 889 165 540

Работно време

monday-friday
09.00 - 17.00
saturday
10.00 - 19.00
sunday
Closed
>