Таверна-скара “Сандански Хан”

Механи в Сандански

Phone

+359/888 122 666, +359/887 959 909

Address

ул. „Околовръстно шосе”

Email

Описание

Таверната – скара “Сандански Кан” (100 седишта) има покриена тераса (50 седишта). Ресторанот е целосно украсен во традиционален стил и нуди јадења од бугарската и балканската национална кујна. На празнични и викенд денови, како и за организирани групи, забавувачот ги забавува своите гости со фолклорна програма.

град Сандански

Адреса: “Околовостно измама”

Телефон: +359 888 122 666, +359 887 959 909

http://www.baltov.eu/

Работно време

monday-friday
09.00 - 17.00
saturday
10.00 - 19.00
sunday
Closed
>