Механа „Българе”

Механи в Сандански

Phone

+359/882/611 031

Address

Градски парк

Email

Описание

Таверната “Булгар” (120 места) нуди кулинарско богатство на бугарската кујна и најдобрите јадења од балканскиот регион. Распоредена е во типичен ренесансен стил за регионот, со кој клиентите имаат можност да го допрат бугарскиот фолклор, начин на живот и култура. Оркестарот им ги претставува на клиентите најдобрите од бугарската и

Балкански фолклор. Тој нуди богат избор на локални и светски познати вина и пијалоци.

град Сандански

Интерхотел Сандански ****

Адреса: Градски парк

Телефон: +359 882/611 031

http://interhotelsandanski.bg/

Работно време

monday-friday
09.00 - 17.00
saturday
10.00 - 19.00
sunday
Closed
>