Ресторан “Едиа”

Ресторанти в Сандански

Phone

+359/887/333 444

Address

ул. “Околовръстен път” 10

Email

Описание

Ресторан Едиа (50 седишта) располага со летна градина (80 седишта), која е над реката Санданска Бистрица. Гости на ресторанот можат да вкусат специјалитети од традиционалната бугарска и медитеранска кујна – јадења од риба и морски плодови.

град Сандански

Хотел Едиа ***

Адреса: 10 Околвограден пат ул

Телефон: +359 887/333 444

http://hotel-edia.com/

Работно време

monday-friday
09.00 - 17.00
saturday
10.00 - 19.00
sunday
Closed
>