Медитерански ресторан “Пломари”

Ресторанти в Сандански

Phone

+359/746/33035

Address

ул. “Македония” 1

Email

contact@company.com
Описание

Од BHRA за “Најдобар медитерански ресторан за 2011” за медитеранскиот ресторан Пломари.

Од списанието Туризам и рекреација за “Ресторан на годината” за медитеранскиот ресторан Пломари.

Медитеранскиот ресторан “Пломари” (300 седишта) е целосно медитеранска декорација, мени и начин на подготвување на храната. Гости во ресторанот имаат можност да ги набљудуваат различните фази на подготовка на оброци од своите места. Менито има широк спектар на свежа риба и морски плодови, салати од свеж зеленчук со зачини, подготвени на вкусен и здрав начин.

Град Сандански

Спа Хотел Свети Никола ****

Адреса: ул “Македонија” 1, ул

Телефон: +359/746/33035

http://hotelsvetinikola.com/bg/restaurants/plomari-restaurant

Работно време

monday-friday
09.00 - 17.00
saturday
09.00 - 18.00
sunday
Closed
>