Средиземноморски ресторант

Ресторанти в Сандански

Phone

+359/746/35600

Address

Район „Хидрострой” № 27

Email

Описание

Медитерански ресторан (100 седишта) со летна градина (80 седишта), менито има пронајдено специјалитети со кои италијанската, шпанската и француската кујна го освои светот. Тој нуди богат избор на локални и светски познати вина и пијалоци.

Град Сандански

Парк Хотел Пирин *****

Адреса: 27 Хидрострой област

Телефон: +359/746/35600

Работно време

monday-friday
07.00 - 17.00
saturday
09.00 - 18.00
sunday
Closed
>