Ресторант „Сандански”

Ресторанти в Сандански

Phone

+359/882/611 031

Address

Градски парк

Email

Описание

Ресторанот “Сандански” (320 седишта) е совршено место за големи корпоративни и семејни прослави и нуди специјалитети од класичната европска кујна. Тој нуди богат избор на локални и светски познати вина и пијалоци.

Град Сандански

Интерхотел Сандански ****

Адреса: Градски парк

Телефон: +359 882/611 031

Работно време

monday-friday
08.00 - 17.00
saturday
09.00 - 18.00
sunday
Closed
>