Happy Bar & Grill

Снек бар в Сандански

Phone

Address

Email

Описание

Среќен Bar & Grill е убаво место за одмор и вкус добра храна. Се наоѓа на главниот пат Е-79 во близина на градот Сандански и има сопствен паркинг. За изморените од долгиот пат Хепи Сандански нуди масажа столици, кои ќе ве натера да се чувствувате одморени и свежи. Ресторанот има 120 места за седење во затворени простории и 120 во градината. За погодност на своите клиенти, локалот нуди можност да се направи нарачка во движење (+359 885 411 114) и кога ќе пристигнете, храната да биде подготвена и сервирајте.

Работно време: Секој ден од 9:00 до 00:00

Интернет страница: http://happy.bg/bg/our_restaurants.html?restaurant=sandanski

Работно време

monday-friday
Closed
saturday
Closed
sunday
Closed
>