Ресторан „Медичи”

Ресторанти село Поленица

Phone

+359/746/38626; +359/885 707 330

Address

ул. “Гушевица” 3

Email

Описание

Ресторан Медичи (80 места) е именуван по познатото италијанско семејство, чии претставници одамна владееле со Фиренца меѓу 12 и 16 век. Библиотеките на архиепископи, папи, кардинали и дукати од семејството Медичи се дел од внатрешноста на ресторанот, опремен со цврсто дрво. Ресторанот нуди медитерански и европски специјалитети и избор на вина.

село Поленица, општина Сандански

Хотел Колозео ***

Адреса: ул “Гушевица” № 3

Телефон: +359/746/38626; 0885 707 330

http://www.colosseo-bg.com/

Работно време

monday-friday
09.00 - 17.00
saturday
10.00 - 19.00
sunday
Closed
>