Ресторант „Медите”

Ресторанти село Поленица

Phone

+359/888/366 000

Address

ул.”Поленишки път”

Email

Описание

Медите ресторан (80 седишта) им нуди на своите гости прекрасни панорамски поглед на градот Сандански и природата. Се одликува со модерна бугарска и европска кујна и богат избор на локални и светски познати вина и пијалоци.

село Поленица, општина Сандански

Спа Хотел Медите ****

Адреса: ул. Полешки Поле

Телефон: +359 888/366 000

http://www.hotelmedite.com/restaurant/

Работно време

monday-friday
09.00 - 17.00
saturday
09.00 - 21.00
sunday
Closed
>