Снек-бар и вински салон “Свети Никола”

Снек бар в Сандански

Phone

+359/746/33035

Address

ул. “Македония” 1

Email

Описание

Снек-бар и вино-салон “Св Никола” (100 седишта) со тераса (150 седишта) се идеално место за запознавање со пријателите и нудат многу кулинарски задоволства – пици и арапски печки за леб, сопствени кондиторски производи, салати и други. Специјалитетите на готвачот добро се комбинираат со широк избор на вина направени од Wine Lounge.

град Сандански

Спа Хотел Свети Никола ****

Адреса: ул “Македонија” 1, ул

Телефон: +359/746/33035

http://hotelsvetinikola.com/bg/restaurants/snack-bar

Работно време

monday-friday
Closed
saturday
Closed
sunday
Closed
>