Ресторант „Мелник”

Ресторанти в Мелник

Phone

+359/ 879/131 447

Address

град Мелник Хотел Мелник***

Email

http://www.hotelmelnik.com/restaurants/
Описание

Ресторан Мелник (120 седишта) има прекрасен панорамски поглед на ренесансниот град и високи песочни пирамиди, кои се враќаат во средниот век. Ресторанот е украсен во модерен стил, на две нивоа, со традиционални елементи на бугарскиот животен стил, надополнет со уникатна збирка на ловечки трофеи. Постои летна тераса со 70 седишта и градина со скара. Менито нуди традиционални локални јадења, бугарски специјалитети и богат избор на локални и светски вина. Љубителите на виното Мелник можат да го вкусат во една стара вина на Мелник ископана во земјата.

градот Мелник

Хотел Мелник ***

Телефон: + 359 / 879/131 447

Заведения

Работно време

monday-friday
Closed
saturday
Closed
sunday
Closed
>