Ресторант „Елли Греко”

Ресторанти в Мелник

Phone

+359/7437/233, +359/885 852 324

Address

град Мелник Хотел Елли Греко***

Email

Описание

Ресторанот “Ели Греко” се наоѓа на самиот почеток на градот Мелник. Нејзината внатрешност е рафинирана и вешто комбинирана со живи елементи во две поврзани сали. Голем летна градина со базен ги надополнува опциите за избор на место за јадење. Менито на ресторанот е уникатно избалансиран – комбинација на бугарска и медитеранска кујна. Љубителите на виното Мелник можат да го вкусат во една стара вина на Мелник ископана во земјата.

градот Мелник

Хотел Ели Греко ***

Телефон: 077437/233, 0885 852 324

http://www.melnikelligrecohotel.eu/restaurantElliGreko.html

Работно време

monday-friday
Closed
saturday
Closed
sunday
Closed
>