Ресторант „Булгари”

Ресторанти в Мелник

Phone

+359/7437/2215, +359/889/585 850

Address

град Мелник Хотел Булгари***

Email

Описание

Ресторан Булгари (100 седишта) ги изненадува своите гости со извонреден луксузен ентериер и совршена услуга во срцето на ренесансниот град Мелник. Тој нуди и класична европска кујна и традиционални бугарски и локални јадења. Богатата винска листа со избрани Мелник и светски вина и пијалоци удобно го надополнува изборот на клиенти.

градот Мелник

Хотел Булгари ***

Телефон: +359/7437/2215, +359/889/585 850

http://www.hotelbulgari.net/modules.php?name=Index&file=gastr

Работно време

monday-friday
Closed
saturday
Closed
sunday
Closed
>