Пицария „Анджили”

Пицарии в Сандански

Phone

+359/746/ 32181

Address

ул. Банска 2

Email

Описание

Пица AN GI LI (60 седишта), исто така, има отворена тераса (60 седишта). Тоа е близу до градскиот парк и реката Санданска Бистрица. Љубителите на италијанската кујна можат да уживаат во вкусни пици и тестенини, додека за останатите има богат асортиман на бугарски специјалитети.

град Сандански

Адреса: ул “Банска” № 2

Телефон: + 359/746/32181

Работно време

monday-friday
Closed
saturday
Closed
sunday
Closed
>