Механа „Чинарите”

Механи в Мелник

Phone

+359/893/ 424 281

Address

град Мелник Хотел Чинарите**

Email

Описание

Лоцирана во центарот на градот Мелник, таверната има 50 седишта во салата и летна градина со 50 седишта. Тој е опремен во типичен ренесансен стил на регионот. За своите гости нуди специјалитети од бугарската национална кујна и традиционални јадења за регионот, кои може да се комбинираат со мелничко вино.

градот Мелник

Хотел Чинарит **

Телефон: + 359/893/424 281

http://www.chinarite.cbbb.com/tavern.html

Работно време

monday-friday
Closed
saturday
Closed
sunday
Closed
>