Механа „Славова крепост”

Механи в Мелник

Phone

+359/889/ 414 001; +359/888/218 578; +359/877/564 213

Address

град Мелник Семеен хотел Славова крепост ***

Email

Описание

Таверна Славковска тврдина има две сали (по 32 седишта) и летна тераса со панорамски поглед на Мелник и светиот рид на Свети Никола. Наместен во традиционален бугарски стил на преродба. Им нуди на своите гости примамливи бугарски и локални јадења, кои се убаво комбинирани со мелничко вино, зрее во 300-годишната визба на таверната, ископана во могилите.

градот Мелник

Семеен хотел Славова крепост ***

Телефон: + 359/889/414 001; 0888/218 578; +359/877/564 213

http://www.slavovakreposthotel.com/mehana.php

Работно време

monday-friday
Closed
saturday
Closed
sunday
Closed
>