Механа „Свети Никола”

Механи в Мелник

Phone

+359/7437/2211, +359/ 888/087 975

Address

град Мелник Семеен хотел Свети Никола ***

Email

Описание

Внатрешноста на таверната Свети Никола е дизајнирана во типичната ренесансна архитектонска традиција на Мелник. Менито нуди јадења од бугарската национална, како и од светската кујна. Таверната нуди широк избор на вина од Мелник.

градот Мелник

Семеен хотел Свети Никола ***

Телефон: +359/7437/2211, + 359/888/087 975

http://melnik-svnikola.com/hotel

Работно време

monday-friday
Closed
saturday
Closed
sunday
Closed
>