Механа „Света Варвара”

Механи в Мелник

Phone

+359/887/992 191

Address

град Мелник

Email

Описание

Таверната Св. Барбара се наоѓа веднаш до рушевините на црквата Света Барбара, под домот Кордопулова. Ресторанот има уникатен поглед на “светиот рид” на градот Мелник и од него можете да ги видите остатоците од манастирот “Света зона”. Механата нуди традиционални пирински специјалитети и вина од голема винова лоза Мелник.

градот Мелник

Телефон: 0888/992 191

Работно време

monday-friday
Closed
saturday
Closed
sunday
Closed
>