Механа „Рожена”

Механи в село Рожен

Phone

+359/878/424 904

Address

село Рожен Хотел Рожена ***

Email

Описание

Таверната Рожен се наоѓа во селото Рожен и веднаш до Роженскиот манастир. Нејзината внатрешност е украсена во типичен ренесансен стил на регионот. Таверната располага со две сали и градина која е поврзана со отворен базен за време на летната сезона. Таверната нуди специјалитети од локалната и традиционалната бугарска кујна.

село Рожен

Хотел Рогена ***

Телефон: 0878/424 904

http://www.hotelrojena.net/index.php

Работно време

monday-friday
Closed
saturday
Closed
sunday
Closed
>