Механа „Марио”

Механи в Мелник

Phone

+359/896/671 050

Address

град Мелник Хотел Марио**

Email

Описание

Таверната Марио се наоѓа во централниот дел на градот Мелник и е дел од комплексот со истото име. Нуди различни бугарски национални јадења и светска кујна, како и богат избор на алкохолни вина и пијалоци.

градот Мелник

Хотел Марио **

Телефон: +359 896/671 050

http://hotel-mario.hit.bg/index.htm

Работно време

monday-friday
Closed
saturday
Closed
sunday
Closed
>