Механа „Макензен”

Механи в Мелник

Phone

+359/878/111 120

Address

град Мелник Парк хотел Макензен ***

Email

Описание

Внатрешноста на таверната Макензен е дизајнирана во типичната ренесансна архитектонска традиција на Мелник. Богатото мени е подготвено од готвач-професионалец, а специјалитетот на ресторанот е јадења со скара. Постојат јадења од бугарската национална, како и од светската кујна. Таверната нуди широк избор на вина од Мелник. Градината има 150 седишта со отворен бар и скара.

градот Мелник

Парк Хотел Макенсен ***

Телефон: 088/1111 120

Email: hotelmakenzen@abv.bg

Работно време

monday-friday
Closed
saturday
Closed
sunday
Closed
>