Механа „Деспот Слав”

Механи в Мелник

Phone

+359/7437/2248, +359/899/984 406

Address

град Мелник Семеен хотел Деспот Слав ***

Email

Описание

Внатрешноста на таверна деспот слава (75 места) е решен целосно во традиционалниот за старите Мелничко куќи стил – камени темели, боја стакло, дрво и ковано железо. Таверната нуди на своите гости бугарската национална кујна и специјалитети за игра. За љубителите на локалните гозби има неколку предлози на готвачот кои искушение со богатство од можности за дегустација на одбрани јадења. Таверната “Despot Slav” нуди широк избор на вина од Мелник.

градот Мелник

Семеен хотел Деспот Слав ***

Телефон: +359/7437/2248, +359/899/984 406

http://www.despotslav.com/index.php?page=mehana

Работно време

monday-friday
Closed
saturday
Closed
sunday
Closed
>