Заведение за бързо хранене „Давидов”

Заведения за бързо хранене в Сандански

Phone

+359/888 608 687

Address

ул. “Банска” 9

Email

Описание

Ресторанот Давидов (30 седишта во затворен простор + 50 места на отворено) се наоѓа веднаш до главната улица на градот и нуди широк спектар на вкусни национални и интернационални кујна – супи, салати, тестенини, месо и јадења, скара и десерти. Испорака на храна по нарачка.

град Сандански

Адреса: ул “Банско” № 9

Телефон: 0888 608 687

Работно време

monday-friday
Closed
saturday
Closed
sunday
Closed
>