ЧИПЛАКОВА КОЛИБА

ЧИПЛАКОВА КОЛИБА

Описание

Чиплаковски Петар

Тел. +389 71/854 768

Моб :+389 70 491 690

e-mail: : petarciplakovski@yahoo.com

web: www.ciplakovakoliba.com

Избањата во чист воздух и природна убавина, оваа вила е уникатно место каде наместо автомобили и бучава ќе се сретнете со неверојатен мир и прекрасна околина. Вилата е идеална за сместување на едно четиричлено семејство. На располагање се соби со дневен простор , сателитска антена за ТВ и радио, кујна и бања. Фурната, огништето и скарата со која располга ќе Ви овозможат приготвување на локални специјалитети. Доколку уживате во прошетки на само пет до десет минути пешачење се наоѓа Беровско Езеро кое ќе ви понуди незаборавен поглед.

Удобства

Развлечения