Чинарите**

Чинарите**

Описание

Хотел Чинарите се наоѓа во центарот на градот Мелник, во близина на поштата.

Хотелска единица: 11 двокреветни и 3 трокреветни соби;

Карактеристики: Wi-Fi;

Барови:

Таверна

Удобства

Развлечения