Чавкова къща**

Чавкова къща**

Описание

Гостинските соби “Чавкова кашта” се наоѓаат во идеалниот центар, на плоштадот Мелник. Куќата е поставена меѓу вековните одмори.

Хотелска единица: 3 двокреветни соби, 2 трокреветни соби, 1 студио

Карактеристики: паркинг, Wi-Fi;

Барови:

Таверна

Удобства

Развлечения