Хотел „Сокол”*

Хотел „Сокол”*

Описание

Хотелот се наоѓа во идеалниот центар на градот Сандански.

Хотелски дел: 20 двокреветни соби и 2 апартмани, 1 VIP стан;

Карактеристики: паркинг, Wi-Fi;

Барови:

Класичен ресторан

Удобства

Развлечения