Хотел „Перун”***

Хотел „Перун”***

Описание

Хотелот се наоѓа во горниот дел на паркот областа на Сандански, меѓу вековните дрвја.

Член на: СХТТ – Сандански

Хотелска единица: 3 еднокреветни соби, 18 двокреветни, 8 апартмани за три или четири;

Капацитети: СПА центар со џакузи, сауна, парна бања, масажа, фитнес, Wi-Fi;

Барови:

Перунски ресторан со летна градина

Удобства

Развлечения