Хотел “Панорама” ***

Хотел “Панорама” ***

Описание

Се наоѓа во градскиот парк, Хотел Панорама се наоѓа во непосредна близина на хотелот

вештачкото езеро во неа.

Хотелска единица: 56 луксузни соби, 10 апартмани;

Капацитети: SPA и спа центар, фитнес, надворешен базен со минерална вода, услуга во соба, игралиште, паркинг, Wi-Fi;

Бизнис: конференциска сала

Барови:

Ресторан
Лоби бар со летна тераса
Базен бар

Удобства

Развлечения