Хотел „Европас”***

Хотел „Европас”***

Описание

Хотел Еуропас се наоѓа во центарот на градот, во близина на главната улица.

Хотелска единица: 6 еднокреветни соби, 13 двокреветни соби, 6 апартмани;

Капацитети: безбедно на рецепција, сауна, фитнес, паркинг, Wi-Fi;

Барови:

Ресторан
Кафе-слатки

Удобства

Развлечения