Хотел „Булгари”***

Хотел „Булгари”***

Описание

Хотелот е изграден во типичната архитектонска ренесансна традиција на градот Мелник.

Хотелска единица: 5 еднокреветни соби, 8 двокреветни соби, 6 апартмани, 2 апартмани и 2 апартмани

ВИП стан;

Капацитети: мини бар, услуга во соба, сеф, паркинг, Wi-Fi;

Барови:

Ресторан Булгари
Ноќен клуб
Винарија се наоѓа во музеј за вино

Удобства

Развлечения