Хотелска къща „Ники”*

Хотелска къща „Ники”*

Описание

Куќата Ники се наоѓа во идеалниот центар Сандански, над градскиот плоштад.

Хотелска единица: 19 кревети

Карактеристики: Wi-Fi;

Удобства

Развлечения