Хевън***

Хевън***

Описание

Небото соби се наоѓа во куќа во центарот на Сандански, во близина на автобуската станица и градскиот пазар.

Хотелска единица: 32 кревети

Капацитети: масажа, паркинг, Wi-Fi;

Удобства

Развлечения