Узунова къща**

Узунова къща**

Описание

Узунова куќа е национален споменик на културата изграден во 18 век. Во минатото куќата била користена за турски затвор. Има голема дрвена веранда (тераса).

Хотелска единица: 10 соби (24 кревети)

Барови:

Таверна

Удобства

Развлечения