Спа хотел “Свети Никола” ****

Спа хотел “Свети Никола” ****

Описание

Св Николас СПА Хотелот се наоѓа во центарот на плоштадот Бугарија во Сандански. Хотелскиот комплекс нуди широк спектар на можности за балнеология, релаксација и одмор во бањата. Квалификуван персонал привлекува индивидуални спа и балетски програми прилагодени на здравјето на гостите.

Член на: CHRT – Сандански, БХРА, БУБСПА, ЕСПА

Награди:

Од BHRA за “Најдобар град со три ѕвездички на 2009 година”.

Од списанието Туризам и рекреација за “Најдобар менаџер на 2010 година” ја доби наградата Менаџер Карафилка Христова.

Од BHRA за “Најдобар медитерански ресторан за 2011” за медитеранскиот ресторан Пломари.

Од списанието Туризам и рекреација за “Ресторан на годината” за медитеранскиот ресторан Пломари.

Од магазинот “Туризам и рекреација” за “Најдобар хотел со три ѕвездички за 2012”.

Хотелска единица: 21 еднокреветни соби, 63 двокреветни, 6 апартмани и 1 луксузен стан.

СПА и здравство: SPA и Balneo центар, бистро зона, затворен базен со минерална вода, сауна, римска бања, фитнес, солариум.

Бизнис: конференциски сали, безбедно на рецепција;

Капацитети: казино, детско игралиште, детско игралиште со градина, обезбеден паркинг, Wi-Fi,

Барови:

Класичен ресторан
Медитерански ресторан “Пломари”
Снек бар со вино дневна
Пијано бар

Удобства

Развлечения