СОБИ “LIVE BS“

СОБИ “LIVE BS“

Описание

ул. 23 Август“ бр. 1

Берово

Зелнички Венко

Тел. +389/70 354 907

 

Во центарот на градот на плоштадот Димитар Беровски над истоимениот кафе бар live bs се наогаат соби за сместување кои ви овозможуваат да го запознатете секојдневниот живот на беровчани со добра забава. На располагање се три соби, секоја со брачен кревет, бања и телевизор.

Удобства

Развлечения