СОБИ „СТАРА КУЌА“

СОБИ „СТАРА КУЌА“

Описание

ул. Дедо Иљо Малешевски

Берово

Лапевска Павлина

тел. +389/33/471 658

+389 70 312 299

На само 100 метри од градскиот плоштад и исто толку од височинката Јуовец во стариот дел на градот се наоѓа оваа куќа со прекрасен и простран двор . Куќата располага со три трокреветни соби со заедничка мини кујна, бања, голем трем и фурна за подготовка на вашите специјалитети . Куќата нуди прекрасен поглед на градот и можност за релаксиран и пријатен престој.

Удобства

Развлечения