СОБИ “ПЕНЗИОНЕР“

СОБИ “ПЕНЗИОНЕР“

Описание

ул.Младински Кеј б.б

Дупкарски Јован

тел. +389 33 470 387

Во близина на Автобуската станица на кејот на река Брегалница се наоѓа Пензионер. Истиот располага со девет трокреветни соби секоја со посебна бања кои се наоѓаат на прв и втор спрат. Во истата зграда се наоѓа и ресторан Кеки каде може да ги добиете сите видови на храна. Објектот кој е во близина на центарот на градот Ви овозможува да го почувствувате животот во Берово, но и да уживате во жуборот на река Брегалница.

Удобства

Развлечения