СОБИ МРС

СОБИ МРС

Описание

ул. Моша Пијаде

Пеовски Блажо

тел. +389 33/471 101

Реставрираната стара куќа која датира од 1900 година и се наоѓа во централното градско подрачје. Куќата има капацитет од 12 легла и секоја соба има сопствена бања, телевизор и безжичен интернет. Веднаш до куќата се наоѓа ресторан кој постои од 1968 год чие што мени изобилува со специјалитети на скара, пици и традиционална кујна.

Удобства

Развлечения