Семеен хотел „Свети Никола”**

Семеен хотел „Свети Никола”**

Описание

Хотелот е изграден во типичната архитектонска ренесансна традиција на градот Мелник.

Хотелска единица: 2 еднокреветни и 8 двокреветни соби;

Карактеристики: мини бар, Wi-Fi

Барови:

Таверна и подрум за складирање и дегустација на сопствено производство вино

Удобства

Развлечения