Семеен хотел „Свети Георги”***

Семеен хотел „Свети Георги”***

Описание

Хотелот се наоѓа во централниот дел на градот Сандански.

Хотелски дел: 15 двокреветни соби, 4 апартмани;

Капацитети: конференциска сала, салон за убавина, паркинг, Wi-Fi;

Барови:

Класичен ресторан
Лоби бар

Удобства

Развлечения