Семеен хотел „Литова къща”***

Семеен хотел „Литова къща”***

Описание

Комплексот Литовата куќа е изграден на урнатините на средновековна куќа и ја репродуцира својата автентична архитектура.

Хотелска единица: 12 двокреветни соби

Објекти: јавањето и јавањето коњи

Барови:

Таверна, обновена и зачувана во својот автентичен средновековен изглед
Винарската визба ископана во песочната пирамида.

Удобства

Развлечения