Семеен хотел „Колозео”***

Семеен хотел „Колозео”***

Описание

Колосео се наоѓа во тивка област, во непосредна близина на градот Сандански.

Хотелска единица: 13 двокреветни соби, 1 апартман

Карактеристики: отворено игралиште, Wi-Fi;

Барови:

Ресторан Медичи

Хотелски куќи

Удобства

 • Услуги за чистење
  • Дневни услуги
  • Чевлин
  • Услуга за пеглање
  • Хемиско чистење
  • Перење

Развлечения