Семеен хотел „Дева”***

Семеен хотел „Дева”***

Описание

Хотел Дева се наоѓа во централниот дел на Сандански, во близина на автобуската станица и реката.

Хотелска единица: 16 двокреветни соби

Карактеристики: паркинг, Wi-Fi;

Барови:

Класичен ресторан

Удобства

Развлечения