Семеен хотел „Болярка”***

Семеен хотел „Болярка”***

Описание

Комплексот Болярка комбинира две куќи Chorbadji, реставрирани во стилот типичен за стилот на преродба Мелник. Тоа е веднаш до турската бања.

Член на: Здружение на хотелиери, ресторани и туроператори – Сандански

Хотелот дел: 17 двокреветни соби, 2 апартмани, 2 LUX апартмани

Карактеристики: Сауна, Солариум, Фитнес центар,

Бизнис: мала конференциска сала, лоби бар, Wi-Fi

Барови:

Таверната Бојарка (60 седишта во затворен простор + 50 седишта на отворено тераса)

Удобства

Развлечения