Семеен хотел „Балевуров”**

Семеен хотел „Балевуров”**

Описание

Семејниот хотел Балевуров се наоѓа во идеалниот центар на градот Сандански, до ранохристијанската епископска базилика (II-VI) и антички комплекс.

Член на: СХТТ – Сандански

Хотелски дел: 15 двокреветни соби, 3 студија

Карактеристики: Wi-Fi

Барови:

Класичен ресторан со летна градина

Удобства

Развлечения