Семеен хотел „Астра”**

Семеен хотел „Астра”**

Описание

Хотелот се наоѓа во непосредна близина на градскиот парк.

Член на: СХТТ – Сандански

Хотелски дел: 20 двокреветни соби, 6 апартмани;

Карактеристики: мини бар, Wi-Fi

Удобства

Развлечения